Slet en brugerprofil

Oprettet af Ashish Chaudhary, Ændret den Thu, 29 Okt kl. 8:42 AM af Trevor Tarpley

Slet en brugerprofil

Følg denne vejledning for at slette en brugers profil. 

Denne funktion er kun tilgængelig for medlemmer af Company Administrators gruppen. 
  1. Vælg Program i topmenuen. Hvis du er TMC-administrator, skal du vælge Company skifteknappen.
  2. Vælg Brugere i menuen til venstre (under Personer). Siden Brugere vises nu.
  3. Find den bruger, du ønsker at redigere, og klik på navnet. Du kan bruge søgefeltet til at finde brugeren ved hjælp af e-mailadressen. Generelt fanen i brugerprofilen åbnes nu.
  4. Klik på Slet bruger (du skal muligvis rulle ned i bunden af fanen Generelt ). 
  5. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du klikke på Slet. Brugerens profil bliver herefter fjernet, og vedkommende vil ikke længere have adgang til Online Booking-værktøjet.  

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen