Slett en brukerprofil
Følg denne fremgangsmåten for å slette en brukers profil.
Denne funksjonen er kun tilgjengelig for brukere som er medlem avgruppen Company Administrators. - Gå til Programi toppmenyen. TMC-administratorer må velge Company bryteren.
- Velg Brukerei menyen til venstre (under Personer). Siden Brukerevil da vises.
- Finn brukeren du ønsker å redigere, og klikk på navnet. Du kan også bruke søkefeltet for å finne brukeren ved å skrive inn e-postadressen. Fanen Generelt i brukerprofilen åpnes.
- Klikk på Slett bruker (du må kanskje bla helt ned på Generelt -fanen).
- Når du blir bedt om å bekrefte, klikk Slett. Brukerens profil blir da fjernet, og vedkommende mister tilgangen til Online Booking-verktøyet.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen