Felhasználói profil törlése

Létrehozta: Trevor Tarpley, Módosítva ekkor Thu, 29 Okt ekkor: 8:42 DE által Trevor Tarpley

Felhasználói profil törlése

Ezzel az eljárással törölhet egy felhasználói profilt.

Ezt a funkciót csak azok a felhasználók érhetik el, akik a Vállalati rendszergazdák csoport tagjai.
  1. Válassza a Program menüpontot a felső menüsorban. A TMC rendszergazdáknak először a Vállalat kapcsolót kell kiválasztaniuk.
  2. Ezután kattintson a Felhasználók menüpontra a bal oldali panelen (a Személyek szakasz alatt).Ekkor megjelenik a Felhasználók oldal.
  3. Keresd meg annak a felhasználónak a sorát, akinek a profilját szerkeszteni szeretnéd, majd kattints a nevére. A keresőmezőben e-mail cím alapján is rákereshetsz a megfelelő felhasználóra.Ekkor megnyílik a felhasználói profil Általános füle.
  4. Kattintson a Törlés felhasználóra (ehhez lehet, hogy le kell görgetnie az oldal aljára a Általános fülön). 
  5. Ha megerősítést kér a rendszer, válassza a Törlés lehetőséget. A felhasználó profilja törlődik, és többé nem fér hozzá az Online Foglalás felülethez.  

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani